Problemen op uw werk oplossen met een arbeidsrecht advocaat in Almere

Bel ons <a href="tel:0854011595">085-4011595</a>

Arbeidsrecht advocaat Almere

Een werkgever is afhankelijk van zijn of haar werknemers en andersom is een werknemer afhankelijk van de werkgever. Een werknemer wil immers een vast bedrag per maand verdienen en een werkgever wil natuurlijk de (loon)kosten laag houden. Helaas kunnen er door die wederzijdse afhankelijkheid ook conflicten ontstaan binnen een organisatie. Denk bijvoorbeeld aan een situatie dat het minder gaat met het bedrijf en er werknemers op straat komen te staan. Of aan de situatie dat de werkgever niet tevreden is over het werk van een werknemer. In deze gevallen biedt de hulp van een arbeidsrecht advocaat in Almere de uitkomst!

Werk van een arbeidsrecht advocaat in Almere

Zoals de naam van dit type advocaat al enigszins doet vermoeden kent een arbeidsrecht advocaat het wetboek met de rechten van werkgevers en werknemers tot in de details. Een arbeidsrecht advocaat in Almere kan u precies vertellen waar u als werknemer recht op heeft tijdens uw loopbaan binnen een bedrijf, maar andersom ook aan een werkgever hoe hij of zij werknemers bijvoorbeeld kan en mag ontslaan.

Ontslag tegengaan met een arbeidsrecht advocaat

Als werknemer kunt u vaak niet zomaar op straat worden gezet door een werkgever, zeker niet als u een vast contract heeft bij die werkgever. Wanneer u vermoedt dat u ten onrechte ontslagen bent, of wanneer de reden voor het ontslag erg onduidelijk is, kunt u advies inwinnen bij een arbeidsrecht advocaat van ons advocatenkantoor in Almere. Een arbeidsrecht advocaat kan u precies vertellen wat een werkgever wel en niet mag doen op het gebied van ontslag. Soms wordt u bijvoorbeeld ontslagen om bedrijfseconomische redenen, een werkgever moet u dit kunnen aantonen.

Wilt u weten waar u recht op heeft? Maak een vrijblijvende afspraak met onze advocaten in Almere!