Hulp van een echtscheidingsadvocaat in Almere bij een scheiding

Bel ons <a href="tel:0854011595">085-4011595</a>

Echtscheidingsadvocaat Almere

Het scheiden met uw man of vrouw is vanzelfsprekend nooit fijn en brengt over het algemeen veel emoties met zich mee. Emoties die zeker bij een bemiddeling een negatieve invloed kunnen hebben op het vinden van een passende oplossing. U wilt vanzelfsprekend dat u krijgt waar u recht op heeft en wilt niet zo maar toegeven aan de wensen van uw ex-partner. Om u te helpen bij het oplossen van conflicten met uw ex-partner bieden wij u een echtscheidingsadvocaat in Almere. DeĀ echtscheidingsadvocaat weet precies waar u recht op heeft!

Een schikkingsvoorstel doen aan uw partner

Een echtscheidingsadvocaat zal altijd proberen om een conflict niet tot een rechtszaak uit te laten lopen. Met het vermijden van een rechtszaak kunt u veel tijd en kosten besparen, daarbij kan de uitkomst van een rechtszaak soms minder gunstig uitvallen dan die van bemiddeling met uw ex-partner. Een advocaat zal om deze reden eerst een schikkingsvoorstel doen aan uw ex-partner, waarbij een oplossing wordt gezocht die voor beide betrokken partijen aanvaardbaar is. Soms is dit niet precies wat u vooraf had gehoopt, maar wel een mooie middenweg in een conflict. Mocht het wel tot een rechtszaak komen, dan zal een echtscheidingsadvocaat u vanzelfsprekend bijstaan in de rechtszaal om uw belangen te behartigen.

Mediator of echtscheidingsadvocaat in Almere kiezen?

Naast een echtscheidingsadvocaat in Almere is het tevens mogelijk om de hulp van een mediator in te schakelen. De hulp van een mediator is vaak een stuk laagdrempeliger, wat zeker in emotionele zaken als een echtscheiding een groot voordeel kan zijn. Een mediator is een onafhankelijke bemiddelaar die tussen u en uw partner gaat staan om samen tot een goede oplossing te komen waarin beide partijen zich kunnen vinden. Een mediator kan hierbij een van de partijen een duwtje in de goede richting geven om het proces te versnellen.