Problemen met een (ver)huurder? Schakel een huurrecht advocaat in Almere in!

Bel ons <a href="tel:0854011595">085-4011595</a>

Huurrecht advocaat Almere

Het merendeel van de tijd zult u dik tevreden zijn met de woning die u huurt, evenals dat u tevreden zult zijn met de manier waarop een huurbaas u behandelt. Toch kan het voor komen dat u op een gegeven moment een conflict of geschil krijgt met een huurbaas. Denk bijvoorbeeld aan schade als gevolg van lekkage of een storm. Wie is er in dit geval aansprakelijk voor de schade en wie moet er dus voor zorgen dat de schade hersteld wordt? Ook kan er een geschil ontstaan als een huurbaas bijvoorbeeld zonder opgave van reden de huurprijs verhoogt. Of u dit direct moet accepteren en hoe u hier bezwaar tegen in kunt dienen vertelt de huurrecht advocaat in Almere u graag!

Geschil oplossen met een huurrecht advocaat in Almere

Een huurrecht advocaat in Almere kent de rechten en plichten van een huurder en verhuurder tot in de details. Zodoende kan een huurrecht advocaat u helpen als u de huurder bent van een woning en een conflict krijgt, maar ook wanneer u als verhuurder in een conflict belandt. In veel gevallen is het lastig om samen met de (ver)huurder tot een goede oplossing te komen omdat de belangen van beide partijen sterk uiteen lopen. Een huurrecht advocaat kan u vertellen waar u recht op heeft en wat u zodoende van de andere betrokken partij mag verwachten.

Een schikking treffen om rechtszaken te voorkomen

Wanneer een conflict of geschil niet met praten alleen kan worden opgelost zal een huurrecht advocaat een schikking proberen te treffen. Hierbij geeft de (ver)huurder bijvoorbeeld een financiële vergoeding om de geleden schade te herstellen. Het doel van het treffen van een schikking is voornamelijk het voorkomen van een rechtszaak. Een rechtszaak is namelijk erg duur en kost daarnaast ook nog eens veel tijd. Dit is vaak onnodig in dergelijke situaties!

Heeft u een conflict met uw (ver)huurder? Onze advocaten helpen u graag