Zakelijke conflicten oplossen met ondernemingsrecht advocaat in Almere

Bel ons <a href="tel:0854011595">085-4011595</a>

Ondernemingsrecht advocaat Almere

Wanneer u als ondernemer actief bent kunt u er bijna niet aan ontkomen in uw loopbaan: een conflict met een zakenpartner. Dit kan gaan om een heel klein conflict over bijvoorbeeld details van de productie, maar ook over veel grotere zaken. In dit laatste geval zal het vinden van een oplossing met de betrokken partij(en) niet altijd even makkelijk zijn. Hoewel u er alles aan zal doen om een rechtszaak te voorkomen kan een betrokken partij soms niet mee willen gaan in uw voorstellen. In dit geval biedt de ondernemingsrecht advocaat in Almere van ons advocatenkantoor wellicht de passende oplossing voor u.

Het werk van een ondernemingsrecht advocaat in Almere

Zoals de naam van dit type advocaat al doet vermoeden kent de ondernemingsrecht advocaat in Almere uw precieze rechten op het gebied van ondernemen. Dit is vanzelfsprekend erg breed, het kan gaan om conflicten met uw werknemers, maar bijvoorbeeld ook met zakelijke partners, leveranciers, mede-eigenaren van uw onderneming, enzovoorts. Bij een conflict of geschil zal een ondernemingsrecht advocaat altijd eerst proberen om samen met de andere betrokken partijen een schikking te treffen. In het geval van een leverancier die zijn of haar producten niet levert kan dit bijvoorbeeld in de vorm van een financiële vergoeding zijn. Zo kan een rechtszaak voorkomen worden waarmee u veel tijd en geld bespaart.

Advies over rechtsvormen

Een ondernemingsrecht advocaat is er niet alleen voor het oplossen van conflicten met uw werknemers en zakelijke partners. Zo kan een ondernemingsrecht advocaat u bijvoorbeeld ook advies geven over de rechtsvorm die voor u interessant kan zijn. Wilt u bijvoorbeeld een eenmanszaak vormen, of krijgt een vennootschap onder firma uw voorkeur? Zowel op het gebied van uw rechten als eigenaar, als ook op dat van belastingen verschillen deze rechtsvormen van elkaar. Onze advocaten adviseren u hier graag in!