Verlaag uw straf met een strafrechtadvocaat in Almere

Bel ons <a href="tel:0854011595">085-4011595</a>

Strafrechtadvocaat Almere

In de wetboeken van het strafrecht in Nederland staat precies beschreven wat een Nederlandse burger wel en niet mag doen. Evenals dat in deze boeken beschreven staat wat iemands rechten zijn. In ons land wordt het strafrecht voornamelijk gehandhaafd door beveiligers, door de nationale politie, door gemeentewachten, enzovoorts. Wanneer u een overtreding begaat, zullen zij u een bekeuring geven of in ergere situaties arresteren en meenemen naar een politiebureau. Als u zelf vindt dat u onschuldig bent of wanneer u het niet eens bent met de bekeuring die u heeft gekregen kunt u dit aanvechten bij een gerechtshof in Nederland. Om u in deze situaties bij te staan met rechtshulp biedt ons advocatenkantoor u een strafrechtadvocaat in Almere.

De strafrechtadvocaat in Almere aan uw zijde bij een rechtszaak

Doordat u bij een overtreding van het Nederlandse strafrecht over het algemeen direct te maken krijgt met bijvoorbeeld de politie is het doen van een schikkingsvoorstel vaak geen optie. Gevolg hiervan is dat u direct voor de rechter wordt gedaagd. Wanneer u schuldig blijkt te zijn en dit ook kan worden bewezen door een rechter zult u vanzelfsprekend een zo laag mogelijke straf willen hebben. Een strafrechtadvocaat kan u in dit geval helpen bij het verlagen van de straf, voor zover mogelijk. Zo staat u er niet alleen voor in de rechtszaal!

Boete of straf aanvechten met een strafrechtadvocaat

Wanneer u beboet bent voor een bepaalde overtreding of wanneer u bijvoorbeeld een aantal dagen in een cel heeft moeten doorbrengen kunt u het hier mee oneens zijn. Zeker wanneer u overtuigd bent van uw onschuld kan het interessant zijn om uw straf of boete aan te vechten. In uitzonderlijke gevallen kunt u dan een schadevergoeding krijgen voor de dagen die u onterecht heeft vastgezeten en kan uw boete geseponeerd worden. Een strafrechtadvocaat kan u hier bij helpen!