Werkwijze

Bel ons <a href="tel:0854011595">085-4011595</a>

Wij werken altijd volgens hetzelfde plan van aanpak. Eerst zullen we tijdens een oriënterend gesprek uw situatie en de mogelijke oplossingen bespreken. Wij gaan hierbij altijd uit van een plan wat wordt afgestemd op uw specifieke situatie.

Vervolgens zullen we gaan onderhandelen met de andere partijen die bij de situatie zijn betrokken. Deze onderhandeling kan vaak het probleem al oplossen, desnoods via een schikking. Het voordeel hiervan is dat een rechtszaak kan worden voorkomen. Rechtszaken brengen vaak hoge kosten met zich mee en nemen veel tijd in beslag. Daarom geven wij de voorkeur aan het vinden van een oplossing door overleg.

Mocht het alsnog tot een rechtszaak komen, dan kunt u altijd rekenen op bijstand van onze ervaren advocaten en juristen. Door hun deskundigheid en professionaliteit wordt altijd maximaal resultaat geboekt tijdens de rechtszaak.

Wat verder ook vaak onderdeel is van onze werkwijze is overleg binnen ons multidisciplinaire team. Bij ons advocatenkantoor zijn advocaten en juristen aangesloten met uiteenlopende specialisaties. Zo kunnen we voor alle problemen, ongeacht hoe complex, altijd een totaaloplossing bieden.